Yukarı Aratan İlkokulu
YUKARIARATAN KÖYÜ YUKARIARATAN KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO: 14 ARALIK / IĞDIR

VİZYON

Çağın her Ttürlü olanaklarından yararlanabilen, motivasyonu tam , morali yüksek , sevgi ve saygı dolu,ulusal düzeyde örnek alınacak bir okul toplumu olmak.

MİSYON

Yukarı Aratan Ailesi olarak öğrenen, üreten paylaşan kendine güvenen, Ulusal Ve Evrensel değerlere saygılı ve sevgi dolu öğrenciler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Normal Öğretim

Soba ile

İl Merkezine 54 km İlçe Merkezine 7 km

Yukarı Aratan Köyü Aralık/IĞDIR

Proje Çalışmaları

Okulumuzda eTwinning projeleri yapılmaktadır. Ağrı Dağı´na Salıncak Kursam, Covid Modası ve I´m Playing My Mind projeleri bunlar arasındadır. Ayrıca 2022 yılında başlayan Eğitimin Sigortası Öğretmenlerimiz Projesine başlanmıştır.